Belettering en carwrapping, maak van uw voertuig uw visitekaartje!

U wilt uw bedrijfsauto, bestelwagen, aanhangwagen, trailer, touringcar of welk voertuig ook, beplakken met p.r.- of reclame-uitingen van uw bedrijf? ADC Van Horssen kan daar met de meest actuele technieken voor zorgen! Het is zelfs mogelijk uw voertuig geheel of gedeeltelijk te laten wrappen (inpakken met folie).

Passende offerte
Wanneer u een voertuig geheel of gedeeltelijk wilt laten bestickeren of wrappen willen wij graag met u overleggen om te komen tot een passende offerte. De bedrukking moet immers aansluiten op uw wensen én uw huisstijl! Wat betreft het aan te brengen materiaal en de vorm ervan, zijn de mogelijkheden eindeloos. Sommige bedrijven vinden een logo met adresgegevens voldoende, maar complete full colourfoto’s over de gehele achterkant of zijkant van een voertuig en alles wat er aan mogelijkheden en uitgingen tussenzit, zijn met de hedendaagse technieken bij ons ook te realiseren.

Het traject om te komen tot een lay out die bij uw bedrijf past, plus een bijgevoegde offerte, bedraagt ongeveer 1 tot 2 weken. Het monteren van de stickers/folie neemt in de meeste gevallen maximaal één dag in beslag.

Kwaliteitswerk
Het aanbrengen van de reclame-uiting op een voertuig gebeurt in de meeste gevallen bij ons, maar kan afhankelijk van een aantal eisen ook op locatie gebeuren.
De hoeveelheid licht, een schone omgeving en verwarming zijn belangrijk bij het verwerken van folies. ADC Van Horssen beschikt daarvoor over een speciale hal, die is ingericht voor het leveren van kwaliteitswerk op dit gebied.

Behalve het beletteren van voertuigen zijn wij ook gespecialiseerd in het aanbrengen van gevelbelettering en het produceren van lichtreclame en reclameborden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van beletteren en wrappen van voertuigen of wilt u een offerte? Neem dan contact op. Wij bespreken graag uw wensen om tot een voor u, optimaal resultaat te komen!

Een mooi voorbeeld van carwrapping. Door een folie en teksten aan te brengen verandert een witte auto binnen de kortste keren geheel van uitstraling.