Drukkerij De Globe uit Amersfoort heeft besloten verder te gaan onder de paraplu van ADC Van Horssen. Het bedrijf heeft daardoor toegang gekregen tot het uitgebreide moderne machinepark, maar blijft de klanten in Amersfoort en omgeving wel bedienen onder de eigen naam en met een aantal vertrouwde gezichten.

Drukkerij de Globe staat al jaren bekend als een echt familiebedrijf dat waarden als vakmanschap, service en scherpe prijzen hoog in het vaandel heeft.  In een markt waarin een steeds bredere dienstverlening vereist is gaat de drukkerij samen met ADC Van Horssen als een full service grafi-media onderneming.

Extra voordeel voor de vaste klanten is dat het buitengewoon brede assortiment van Van Horssen nu nog beter toegankelijk is voor de regio Amersfoort. Kortom “one-stop-shopping” op een vertrouwd adres en met vertrouwde gezichten!

Wilt u eens met ons van gedachten wisselen over hoe we u vanaf nu nog beter van dienst kunnen zijn, bel ons voor een afspraak: 033 – 480 12 88. Vanaf medio maart heeft Drukkerij de Globe een geheel nieuw onderkomen: Kosmonaut 7A, 3821 MK Amersfoort.