Familiedrukwerk

Kaarten bij geboorte, huwelijk, jubileum en overlijden markeren de belangrijkste punten in uw leven. Om uw familie, kennissen, relaties enz. op de hoogte te stellen van een voor u belangrijk moment in uw leven, beschikt ADC Van Horssen over een groot aantal boeken met voorbeeld-kaarten.

Familiedrukwerk

U kunt de boeken bij ons inzien, maar ook meenemen naar huis, om in alle rust een keuze te maken.
Heeft u de kaart gevonden die u mooi vindt en weet u de tekst die erop moet komen, dan maken wij bij uw bestelling een proefdruk voor u.

Bij geboortekaartjes levert u de laatste gegevens met betrekking tot uw kind natuurlijk later aan.
Het drukken van de kaarten neemt één dag in beslag. Heeft u de (ontbrekende) tekst voor 15.00 uur doorgegeven, dan kunt u meestal de kaarten diezelfde dag nog bij ons afhalen.

Kaarten voor een huwelijk of jubileum worden meestal ruim van tevoren besteld. Wanneer u weet welke kaart u wilt, deze bestelt en de tekst aanlevert, krijgt u vervolgens een proefdruk en bepalen we samen met u een datum dat de kaarten voor u klaarliggen.

U kunt bij ADC Van Horssen kiezen uit eindeloos veel voorbeelden van de allermooiste kaarten! Vanzelfsprekend zijn kaarten volgens eigen ontwerp ook mogelijk.