Uw auto in uw eigen huisstijl, het is één van de meest effectieve manieren van reclame. Met een relatief lage investering tovert u uw bedrijfswagen om tot een rijdend visitekaartje. Van Horssen is specialist in autobelettering en carwrapping. Maar wat zijn de verschillen tussen die twee?

Autobelettering
Onder autobelettering verstaan we het aanbrengen van korte teksten of afbeeldingen op uw auto, bijvoorbeeld uw web-adres of een logo. De kosten zijn laag en de productietijd kort. Elke keer dat u daarna de weg op gaat maakt u als vanzelf reclame voor uw bedrijf. U zult versteld staan van de vele aandacht die u hiermee realiseert.

carwrapping

Carwrapping
Carwrapping gaat verder dan dat. Uw auto wordt compleet ingepakt met een zelfklevende folie. Dat kan in één kleur zijn of juist d.m.v. een full colour geprinte afbeelding in uw eigen huisstijl. Dit is natuurlijk een garantie dat uw auto in het oog springt. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw bedrijfswagen binnen een paar uur zo veranderd is dat u hem bijna niet meer herkent. Bij carwrapping zijn er eigenlijk geen grenzen aan de mogelijkheden.

Evenementen
Door de aantrekkelijke prijsstelling is het zelfs aantrekkelijk om uw auto tijdelijk een ander uiterlijk te geven. Denkt u dan bijvoorbeeld aan een wielerronde, waar u als sponsor in de reclamekaravaan kan meerijden met een speciaal voor die dag aangepaste styling. We denken graag mee over de mogelijkheden.

Het belang van een goed ontwerp
En zoals altijd: juist in de uitgebreide mogelijkheden schuilt ook een gevaar. De verleiding is namelijk groot om zoveel mogelijk op de auto te plakken en dat kan ten koste gaan van de kernboodschap. Onze ervaren ontwerpstudio staat garant voor een krachtig ontwerp. Interesse? Stuur ons even een vrijblijvend berichtje.