Interieur en decoratie

Wist u dat full colour beelden als interieurdecoratie sfeerverhogend werken en daarmee stimulerend voor de verkoop? Ook in theaters, ziekenhuizen en scholen worden steeds meer muurfolies of applicaties aangebracht.

Een aantal van de mogelijkheden op uw interieur te decoreren vindt u hieronder.

Canvasdoeken

Een mooie vakantiefoto aan de wand om het vakantiegevoel nog even vast te houden, sfeer brengen in uw bedrijf door een afbeelding die past bij de core-business of bedrijfsvisie, een bijzonder cadeau met een unieke afbeelding of een geschenk met aandacht dat gewaardeerd zal worden….

Prints op canvasdoek, wie kent ze niet.
Wij verzorgen topkwaliteit tegen uiterst scherpe prijzen.

Soft signing (doeken)

Het is de laatste jaren trend dat beursstands niet meer in de traditionele houtbouw worden opgebouwd maar door middel van truss-systemen waarin grote doeken worden opgehangen.

In deze categorie kunt u de verschillende losse en perfect geprinte doeksoorten bestellen.
Uiteraard geconfectioneerd, zodat ze direct op te hangen of te verwerken zijn.

Textielframes/-en doeken

Op beursstands en in interieurs van winkels en bedrijven worden steeds vaker de Textieldoekframes toegepast.
Enkelzijdige wandmontage of juist vrijstaand of vrij in de ruimte opgehangen. U investeert eenmalig in het frame en kunt daarna in slechts enkele minuten zo veel als u wilt, de beelden/uitingen wisselen.

Interieurbanners

Textielbanners hebben een vaste communicatiewaarde binnen de retailbranche. Het staat stijlvol en ze zijn eenvoudig overal op te hangen.

Subli-tech producties

Dit is de fraaiste printtechniek voor de reproductie van fotopanelen en informatieborden. Het geeft een ultieme beeldkwaliteit en uitstraling en is duurzaam en krasbestendig.

Op aanvraag zijn gebogen en speciale vormen mogelijk. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan lockerkastdeurtjes, informatiepaaltjes en parkeerzuilen.

Lampenkappen

Full colour geprinte lampenkappen zijn een blikvanger in zowel privé als zakelijke interieurs. Denk aan een entree, vergaderkamer of showroom. Ook op de beursstand hebben ze een toegevoegde waarde. De lampenkappen kunnen aan de buiten- of binnenzijde worden voorzien van uw eigen design, beeldmerk, logo of huisstijl.

Wall-film/behang

De wanden van winkelinterieurs, beursstands, kantoren of gangen kunnen op diverse manieren worden voorzien van full colour visuals en geprinte uitingen. De mogelijkheden vindt u in deze categorie. De laatste jaren wordt steeds vaker gekozen voor zogenaamde muurfilms.

Met het materiaal Airtex kan namelijk tot 5 meter hoogte en 30 meter lengte in 1 deel naadloos worden gewerkt. De term “kamerbreed en wandhoog” is hier geen loze kreet. Het resultaat is uniek en geeft een bijzondere bijdrage aan de sfeer en uitstraling van uw interieur.