Donderdag 11 september 2014 was de lunchbijeenkomst van VNO-NCW op onze vestiging in Waardenburg. Tijdens deze netwerkbijeenkomst hebben we ons bedrijf op een positieve manier kunnen presenteren bij de aanwezigen.

Bestuurslid Jan Kees vd Wal verwelkomde de ongeveer 50 leden en sprak zijn dank uit aan van Horssen voor de gastvrijheid. Karin Kuiper, regiocoördinator VNO-NCW, praatte de aanwezigen bij over de laatste ontwikkelingen vanuit Den Haag, zoals bijvoorbeeld de Ruslandboycot.

Vervolgens vertelde directeur John van Wijk van Van Horssen over de historie en huidige activiteiten van het bedrijf. Veel interesse was er voor de meest recente ontwikkeling web2print, een besloten website waarmee klanten hun eigen, op maat gemaakte drukwerk kunnen bestellen.

Tijdens een rondleiding door ons bedrijf kregen de aanwezigen een mooie indruk van machines in bedrijf, alle mogelijkheden tot het bedrukken van deuren en het volledig beletteren van bedrijfsauto’s.

Regiovoorzitter Joris Nelissen bedankte John van Wijk en Chris Verstegen hartelijk voor de ontvangst en sloot de bijeenkomst af met de benoeming van bestuurslid Peter Dohmen. Het bedrijfsbezoek eindigde met een lunch – aangeboden door Van Horssen – en gelegenheid om te netwerken.