Welkom bij de nieuwsbrief van ADC Van Horssen / Allesismogelijk.nl

[AANHEF],

 

ADC Van Horssen uit Waardenburg; veel meer dan een drukkerij! En dat gaan we u de komende tijd regelmatig laten weten middels deze nieuwsbrief. Zodat we van u gaan horen: ‘Ik wist helemaal niet dat jullie dat ook kunnen’.

 

 

 

Eye-catcher voor Handelsonderneming Uittenbogerd te Culemborg

We zitten in een mooi pand, maar niemand kan van buiten zien wat we nu eigenlijk binnen doen…’, verzuchtte Hans Uittenbogert tijdens een kopje koffie.
Hij is al jaren een trouwe klant bij Van Horssen, maar wist niet dat hij voor dit soort zaken ook bij ons terecht kon. Na wat brainstormen, schetsen en beeldbewerking, maakte onze studio er een passend plaatje van.
Het resultaat is twee frisse eye-catchers die duidelijk weergeven welke producten er worden aangeboden. De doeken kunnen (tijdelijk) gewisseld worden i.v.m. bijvoorbeeld een actie, een jubileum of een bijzondere gebeurtenis.
Ook benieuwd over de mogelijkheden van gevelbekleding op uw pand? Stuur ons een e-mail en wij nemen zeer spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Nu ook voor websites naar Van Horssen!

Van Horssen OJ service breidt het dienstenpakket steeds verder uit. Vanaf nu kunt u ook voor websites en andere online diensten terecht.

Actie: Laat gratis en vrijblijvend uw eigen website checken. Stuur een e-mail en ontvang een overzichtelijk rapport met de plus- en minpunten.

 

Reminder: zijn de kerstkaarten besteld? 

Het eind van 2014 is in zicht, hoog tijd voor de kerst- en nieuwjaarskaarten. En u weet: bij van Horssen is alles mogelijk. Dus ontwerp uw persoonlijke kerstkaart, vraag naar de speciale give-aways en de leuke relatiegeschenken. Lees verder >

 

Nieuwe drukpers bij Van Horssen  

Snelle productietijden en hoge kwaliteit is de huidige tendens. Daar doen we al vele jaren aan mee tot volle tevredenheid van onze klanten. Om nog meer in te kunnen spelen op vragen uit de markt is geïnvesteerd in een nieuwe Komori drukpers. Full color plus een vijfde kleur of vernis in één run op formaat 52 x 72 cm.