Vlaggen en spandoeken

Bij ons vindt u alle mogelijk voorkomende type vlaggen. Recht model, kioskvlag, beachflag en alles wat er tussen zit. In het geval van hogere oplages en/of de verwerking in specifieke pms tinten, bieden we de types recht en staand model vlaggen ook aan in zeefdruk.

Reclamevlaggen

Wij leveren uw logo- ofwel reclamevlaggen zoals u dat wenst: snel, aantrekkelijk geprijsd, hoge kwaliteit en in de gewenste confectievorm. Voor kleinere aantallen komt de digitaal gedrukte vlag het meest in aanmerking. Voor grotere aantallen is de gezeefdrukte vlag nog steeds het product bij uitstek. Let er bij de digitaal gedrukte vlag vooral op dat er voldoende doordruk is, zodat uw vlag ook aan beide zijden goed leesbaar is. Standaard zijn onze logovlaggen gemaakt van glanspolyester. U kunt ook kiezen voor de doeksoorten spunpolyester en polystretch.

Gevelvlaggen

De herhaling van gevelvlaggen – bijvoorbeeld aan uw winkelgevel – geeft een bijzondere uitstraling en attentiewaarde. Schuine vinyl/pvc gevelvlaggen, die altijd recht hangen, zijn standaard in 3 formaten en in vele kleuren leverbaar. Via digitale druk of belettering kunnen deze vlaggen voorzien worden van uw logo of tekst. Wij leveren alleen kwaliteitsvinyl van 840 g/m.

Banieren

Banieren zijn door hun speciale constructie van de mast altijd leesbaar. Ze geven een feestelijke en vrolijke uitstraling aan uw evenement / actie.

Beachflag

Uw evenement of actie extra aandacht? De beachvlag, natuurlijk ook goed te gebruiken op andere plaatsen dan het strand alleen…

Mobiele vlaggenmast

Even snel een vlaggenmast waar normaal er geen aanwezig is?  Een mobiele vlaggenmast met een watervulbare voet voor mobiele presentaties.

Vlaggenmasten

Vlaggenmasten, ze zijn er in soorten en maten. De masten zijn te leveren in aluminium en polyester. Eventueel ook in hout. De masten zijn te leveren in allerlei soorten uitvoeringen. Van 2 meter tot wel 15 meter. Zowel cilindrisch als conisch. Compleet met kikker, vlaggenlijn en sierknop naar keuze. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Ook toebehoren als Anti- diefstalsystemen, banierhouders en mastbokken zijn door ons te leveren.

spandoek

Spandoeken

Spandoeken leveren wij ook in alle soorten en maten. Compleet geconfectioneerd om zo te kunnen hangen, met accessoires als elastieken, touw, haken erbij of zelfs compleet met steigerbuisframe.